camping met zwembad

Vakantiepark de Luttenberg is een prachtige camping met zwembad.

De leukste vakantie beleeft u natuurlijk op een camping met zwembad. Doordat wij een prachtig zwembad hebben kunt u met het hele gezin genieten van een onvergetelijke vakantie.

Duik in het buitenzwembad of spartel in het peuterbadje

Wij hebben op onze camping met zwembad een groot buitenzwembad van circa 1.40 diep met een afgescheiden peuterbadje, geopend in juli en augustus en afhankelijk van het weer ook op andere dagen.

Uw kinderen kunnen hier uren zwemmen terwijl u geniet van een lekker drankje of een goed boek. Uw vakantie is compleet op een camping met zwembad. Bij slecht weer kunt u terecht in ons nieuwe binnenzwembad met wellness. Laat u even lekker verwennen op onzecamping met zwembad. Hier kunt u genieten van een lekker ontspannen dagje!

Het buitenbad op onze camping met zwembad heeft een grote familieglijbaan met ligweide. Voor de allerkleinsten is er:

 

  • een peuterbadje;

 

  • een glijbaan;

 

  • en verschillende speelelementen.

 

Ideaal dus als u een camping met zwembad zoekt!

NIEUW OVERDEKT ZWEMBAD MET WELLNESS

Het overdekte zwembad op onze camping met zwembad is 1.40 meter diep en heeft een lengte van 12.50 meter en bij mooi weer schuiven we het dak open! Ook hier is een apart kinderbadje voor de kleintjes en als extra: een bubbelbad, stroomversnelling en een massagestraal. In het wellnessgedeelte van onze camping met zwembad is het volop genieten met o.a. een finse sauna, infrarode sauna en de stoomcabine, voetbad en de relaxruimte!

Dus zoekt u nog een leuke camping met zwembad? Dan is de Luttenberg de leukste camping met zwembad die u zich kan wensen!