Vakantiepark de Luttenberg een geweldige kindercamping in Overijssel.
Op onze kindercamping in Overijssel organiseert het entertainment team van Cosmo Entertainment tijdens alle vakantieperiodes de leukste activiteiten. Laat je verrassen en maak kennis met de komische bewoners van onze kindercamping in Overijssel. In het weekend hebben we meestal wat knutselactiviteiten en bij voldoende kinderen doen leuke spelletjes. Zij maken overdag en in de avond de leukste avonturen mee. Kortom niemand hoeft zicht te vervelen tijdens een verblijf op Vakantiepark de Luttenberg: de leukste kindercamping in Overijssel.

Themaweken voor kinderen op kindercamping in Overijssel
Ook dit jaar hebben wij weer de leukste themaweken voor de kinderen op onze kindercamping in Overijssel,

buitenzwembadVers gebakken broodjesTennis 1 kleinspeeltoestel kampeerveldkamperen in OverijsselANWB Best 2014Overdekt zwembad BubbelbadkleinKindersanitairomgeving 9 klein
Previous
Next
buitenzwembadVers gebakken broodjesTennis 1 kleinspeeltoestel kampeerveldkamperen in OverijsselANWB Best 2014Overdekt zwembad BubbelbadkleinKindersanitairomgeving 9 klein
Previous
Next
Activiteiten voor jong en oud!
‘s Ochtends starten we altijd met ochtendgymnastiek en maken en beleven we de leukste dingen. In de middag gaan we altijd iets actiefs doen op onze kindercamping in Overijssel. Zoals spellen, speurtochten of een van onze wekelijks terugkerende activiteiten zoals zeepbaan, sjoelen, kids bingo of het movie moment. Tijdens ‘kids op het podium’ voelen alle kinderen zich een ster op onze kindercamping in Overijssel. Zij kunnen hun kunsten en talenten laten zien of zorgen dat ze de beste zijn tijdens een van onze sportieve battles. Iedere avond beleven we spannende avonturen tijdens het ‘DiDaDoeMee theater’ en kunnen de kids mee swingen op onze ‘Cosmo Dance Party’.

Eigen pony’s
Tijdens de vakanties zijn onze pony’s Verna, Berdien en Jimmy natuurlijk ook van de partij. Als je beginner bent kan je kiezen voor 5 rondjes voor € 2,50, heb je meer ervaring dan is een half uur rijden voor € 6,00 ook mogelijk. De meiden van het paardenteam begeleiden de kinderen en vinden ook altijd wel fijn en gezellig als er een handje wordt geholpen met het poetsen.

Sport- en spelactiviteiten voor Maxis, Teenagers en Volwassenen
Ook deze doelgroepen komen uitgebreid aan bod tijdens uw verblijf op onze kindercamping in Overijssel. We organiseren verschillende sport en spel activiteiten voor de maxis, leeftijd van 8-11, teenagers van 12-17 en de volwassenen 17 jaar en ouder. Denk hierbij aan voetbal, volleybal, tafeltennis, Gotcha, wie is de mol, dans- en theaterworkshops etc. Ook dit jaar weer samen met Cosmo in augustus onze kindercamping in Overijssel is de Cosmo Fun Battle XL ( voor deze activiteit wordt een bijdrage gevraagd) Spectaculaire attracties vullen het sportveld van de Luttenberg. Doe mee met deze spectaculaire dag voor het hele gezin op onze kindercamping in Overijssel!

Ook dit seizoen komt Mathijn van Topfitsalland op ons park om u uit te nodigen met zijn Bootcamp mee te doen. Samen met hem gaat u het Luttenbergse bos in om stoere oefeningen te doen

Het avondprogramma van vakantiepark De Luttenberg
Na het avondprogramma voor de kinderen hoeven ook de teenagers en de volwassenen zich geen moment te vervelen op onze kindercamping in Overijssel. Speel mee met onze bos- en avondspelen, schitter in één van onze talentenshows of wordt de winnaar tijdens een quiz of spelshow. Deze zomer verwacht op onze kindercamping in Overijssel weer een geweldig programma met leuke activiteiten.